Alistair MacLean omnibus

Vorige Artikel 6 van 119 Volgende
€ 9,00
Conditiegoed
Aantal pagina`s800
Uitgavejaar1987 [2e druk]
Uitgegeven doorElsevier
Kaftzwarte hardcover met zilveropdruk op de rug
Stofomslagja [kleine scheurtjes aan randen, kale plekjes aan randen]
ISBN9010017583
Code [intern]ZOL7

 

Beschrijving boek

De genadelozen. Vlak voor de geallieerde invasie in Normandië wordt majoor Smith met zeven metgezellen boven nazi-gebied gedropt. Hun opdracht is het hoofdkwartier van de Duitse geheime dienst binnen te dringen, want hier wordt de Amerikaanse generaal Carnaby, die op de hoogte is van alle plannen voor de naderende invasie, gevangen gehouden. Hij moet bevrijd worden voor de Gestapo hem aan het praten krijgt.

Booreiland X-13. Boven de Caribische Zee vliegt vredig een vliegtuig met aan boord 10 miljoen dollar aan goud en edelstenen. Een geslaagde opdracht lijkt bijna ten einde ... totdat uit de wolken een jachtvliegtuig neerduikt en het vliegtuig aan flarden schiet. John Talbot, wiens broer het vliegtuig bestuurt, zweert de misdaad te zullen wreken. Op het booreiland X-13 van een schatrijke oliemagnaat leiden schokkende gebeurtenissen tot een onverwachte ontknoping.

Poppen aan een touwtje. Het toneel is Schiphol. Een man staat op een rolpad en ziet tot zijn ontzetting dat hij onvermijdelijk zijn dood tegemoet gaat: zijn moordenaar wacht hem aan het eind van het pad. Dit is de openingsscène van een reeks avonturen waarin Paul Sherman moet proberen de handel in verdovende middelen tussen Engeland en Nederland lam te leggen. Zijn speurtocht in Amsterdam leidt hem naar luxueuze hotels en obscure nachtclubs. Stukje bij beetje ontrafelt hij het verwarde patroon tot hij in een adembenemende ontknoping tegenover de ‘big boss’ komt te staan. 

Aanbieding

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2020 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel