Alistair Maclean omnibus

Vorige Artikel 5 van 119 Volgende
€ 8,50
Conditieredelijk [vorm + binding boek goed, pagina's vergeeld (m.n. aan randen)]
Aantal pagina`s610
Uitgavejaar1984
Uitgegeven doorElsevier
Kaftbordeauxrode hardcover met zilveropdruk op de rug
Stofomslagja [kale stootplekjes aan randen]
ISBNniet bekend
Code [intern]ZOL7

 

Beschrijving boek

Athabasca. In het uiterste noorden van Alaska, op de bitterkoude, onherbergzame North Slope, wordt naar warme olie geboord. Tegen de achtergrond van hypermoderne vormen van oliewinning heeft MacLean een huiveringwekkend spannende thriller gecomponeerd. Industriële sabotage en spionage, de uiterst kwetsbare apparatuur, fervente natuurbeschermers en voor niets en niemand terugdeinzende werknemers van olieconcerns én een moordende gangsterbende zijn enkele van de problemen waarvoor Jim Brady en zijn recherchebureau zich geplaatst zien.

Toren gegijzeld. Iedereen die in de wereld van de internationale misdaad meetelt is in Parijs voor een gigantische coup bijeengekomen. Als de moeder van de Amerikaanse president het restaurant van de Eiffeltoren betreedt komen de gangsters te voorschijn en gijzelen de bejaarde dame.
De Eiffeltoren wordt door gewapende mannen bezet en met een gloednieuw laserwapen voor de politie en het leger onneembaar gemaakt. Het geëiste losgeld, 30 miljoen dollar, is al onderweg.
Maar dan komt Malcolm Philpott van de UN-antimisdaadbrigade in actie ...

Rivier des doods. De Mato Grasso is de groene hel van de Zuidamerikaanse jungle, een vrijwel ontoegankelijk gebied met verraderlijke rivieren en moerassen, levensgevaarlijke roofdieren, slangen, insekten en bloeddorstige Indianenstammen ...
Door dit helse gebied trekt een groep avonturiers op zoek naar El Dorado, de legendarische Gouden Stad van de Inca’s, waar het goud tot aan de hemel reikt. Maar niet iedereen blijkt op zoek naar het goud. Sommigen jagen op een gevluchte nazi-misdadiger die zich in de jungle ophoudt. Spionage en contraspionage, moorddadige gevechten in de smorende oerwoudhitte, woeste achtervolgingen - een MacLean om in één adem uit te lezen!

Aanbieding

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2020 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel