Algemene informatie

Middels het zoekveld rechtsboven kun je boeken vinden op [een deel van] de naam van een auteur of op [een deel van] de titel. Je kunt ook zoeken op een onderwerp of bijvoorbeeld de naam van een hoofdpersoon, omdat in de meeste gevallen bij de afbeelding een beschrijving van het boek wordt gegeven. Je kunt natuurlijk ook rustig de diverse pagina`s per categorie `doorbladeren` en gebruikmaken van de navigatie aan de rechterzijde.

Bij de afbeelding van het boek tref je informatie aan over en [veelal] een [korte] beschrijving van het boek. Wij hanteren de volgende condities om de staat van het boek te beschrijven:

uitstekend

boek is nieuw of als nieuw

goed

boek heeft [hele] lichte gebruikssporen

redelijk

boek heeft gebruikssporen, zoals bijvoorbeeld [duidelijke] leesvouwen op de rug van een paperback, de kaft is verkleurd/verschoten of de rand van de kaft heeft stootplekjes. Boeken waarin met pen een naam of een boodschap staat geschreven vallen in principe standaard in deze categorie. Alle boeken in deze categorie zijn goed van vorm en inhoud [de kans op (normale) vergeling van de pagina's is aanwezig], tenzij anders vermeld!

matig

boek heeft gebruikssporen en is compleet, maar is bijvoorbeeld niet helemaal heel meer [losse pagina`s] of bevat aantekeningen. Echter te zeldzaam of te leuk om niet aan te bieden voor de liefhebber!

 

Voor echt oude boeken, boeken die ouder zijn dan 50 jaar, wordt de conditie `goed` ook gebruikt als de boeken er voor hun leeftijd nog strak uitzien, dus goed qua vorm en inhoud. Lichte slijtage van de kaft en verkleuring van de kaft/pagina`s mag als logisch verondersteld worden gezien de ouderdom.

Heb je vragen over de conditie van een boek? Stuur dan een mailtje naar info@stormybooks.nl.

Wij verzenden wereldwijd. De vermelde all-in prijzen gelden echter alleen voor bezorging binnen Nederland.

Ter informatie, boeken worden nooit opengeslagen verzonden en alle boeken hebben een vochtige en schone vaatdoek gezien.

Alle afbeeldingen van de boeken op onze site zijn een afbeelding van het boek zoals in ons bezit. What you see, is what you get!

P.S.: Sinds mei 2010 verkopen wij onder dezelfde naam tweedehandsboeken via bol.com. De waardering van onze klanten voor onze boeken en service is daar gemiddeld een 8,8!

 

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2024 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel