Dr. J.M. Adams - Virussen en verkoudheid

Vorige Artikel 33 van 170 Volgende
€ 6,00 (inclusief btw)
Conditieredelijk [kaft in de loop der jaren flink verkleurd, rug/hoekjes kaft kale stootplekjes]
Aantal pagina`s144
Uitgavejaar1969
Uitgegeven doorAgon Elsevier
Kaftpaperback
ISBNniet bekend
Code [intern]SBNL25

 

Beschrijving boek

Aanvulling conditie: 1e pagina naamstempel.

Oorspronkelijke titel: Viruses and colds.

Subtitel: Een moderne plaag.

Virusinfecties en de verschillende vormen van verkoudheid komen niet alleen algemeen voor, zij zijn tevens van de bekende ziekten de meest voorkomende. De virologie is een nog jonge wetenschap. Veel van wat wij nu weten met betrekking tot virussen en verkoudheid is pas recent ontdekt. De - overigens nog onvolledige - kennis is nog niet zo algemeen beschikbaar als in het licht van de verbreidheid van deze ziekten wenselijk zou zijn.

De intentie van dit boek is het belichten van de jongste kennis omtrent deze algemeen voorkomende ziekten, waarbij de oorzaken - voor zover deze bekend zijn - onder de loep worden genomen. Om meer van de virussen te kunnen begrijpen, is het noodzakelijk dat wij weten waar onze kleinste vijanden voorkomen, waar zij zich vermenigvuldigen, hoe zij zich om ons heen verspreiden en ziekte veroorzaken en op welke wijze wij ze het effectiefst kunnen bestrijden. Aan al deze aspecten wordt in dit boek aandacht besteed.

‘Virussen en verkoudheid’ is door de auteur, die naast hoogleraar in de kindergeneeskunde viroloog is, zodanig geschreven dat zowel de medicus als de belangstellende leek op medisch terrein in dit boek veel van zijn gading zal vinden. 

.

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2022 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel