Medische pocketencyclopedie

Vorige Artikel 112 van 167 Volgende
€ 4,00
Conditieredelijk [1e pag. naamstempel, toplaag hoekje kaft voorzijde ontbreekt]
Aantal pagina`s239
Uitgavejaar1971 [10e, geheel herziene druk]
Uitgegeven doorElsevier
Kaftpaperback [pocket U 66]
ISBN9010008843
Code [intern]ZOB3

 

Beschrijving boek

Elseviers Encyclopedische Pocketreeks.

De tijden veranderen en de mens eveneens. De huisarts is niet langer de deftige, rustig naar klachten luisterende en bij voorkeur Latijn sprekende geneesheer. De huisarts van thans wordt door zijn patiënten niet meer beschouwd als een soort tovenaar, aan wie men zijn lichaam blindelings kan toevertrouwen, zonder dat men er zelf ook maar enig idee van heeft wat men mankeert.
Medische kennis is dan ook geen geheime of geheimzinnige wetenschap meer. De ‘Medische pocketencyclopedie’ wil u helpen méér te weten van ziekten en kwalen, van medische termen en van de reacties van uw lichaam. Door een goed begrip bent u in staat de factoren die een gezond leven bewerkstelligen, zelf te onderkennen. Daardoor is deze encyclopedie praktische vraagbaak en nuttig instrument, al kan en wil ze de huisarts natuurlijk niet overbodig maken.
Alfabetisch gerangschikt geeft dit boek een beknopt maar duidelijk antwoord op talloze vragen over allerlei veel voorkomende ziekten en ziekteverschijnselen - uiteraard ook bij kinderen - over geneeskundige behandelingsmethoden en over het menselijk lichaam in het algemeen. Verder vindt u in deze encyclopedie een verklaring van medische termen en de juiste uitspraak daarvan.
Een groot aantal tekeningen [voor een deel in kleuren] verduidelijkt de tekst en verhoogt nog aanzienlijk de praktische waarde van deze encyclopedie.

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2023 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel