R. en L. Zandvliet - Squash

Artikel 68 van 77
€ 7,00
Conditieredelijk 
Aantal pagina`s32
Uitgavejaar2e druk [vml. jaren `80]
Uitgegeven doorH.J.W. Becht`s Uitgeversmaatschappij B.V.
Kaftpaperback [kaft van karton/dikker papier]
ISBN9023003551
Code [intern]AKS

 

Beschrijving boek

Deel uit de serie `Ken uw sport`.

Inleiding

Squash is makkelijk voor zwakke spelers en moeilijk voor topspelers. Toch geeft het op ieder niveau gespeeld dezelfde voldoening. Het spel is dan ook over de hele wereld snel populair geworden. Squash is een unieke binnensport. In de Engels sprekende landen staat het qua aantal beoefenaren óf aan de top óf vlak daaronder. De miljoenen beoefenaren hebben ontdekt dat zij door slechts 2 keer een half uur per week het spel te beoefenen voldoende fit blijven. En deze korte periode waarin bijzonder intensief gespeeld wordt, geeft een enorme voldoening omdat het spel elementen bevat die tevens het wedstrijdidee tot uiting laten komen.

Juist voor zakenlieden e.a. die weinig tijd hebben is deze sport aanbevelenswaardig, omdat zij in staat zijn binnen een half uur al die oefening en training te krijgen welke nodig zijn om alle spieren los te maken. Na enige rust en een douche gaan zij als herboren naar huis of naar het werk.

Hoewel squash makkelijk te leren is, is het nodig vaak te oefenen om succesvol te zijn. Dit boekje is geschreven om u op eenvoudige wijze kennis te laten nemen van de elementaire beginselen van het spel. U moet de techniek uit het eerste deel beheersen alvorens u aan het tweede deel, dat de tactiek behandelt, kunt gaan beginnen.

Ric Zandvliet - Kampioen van Nederland 1979-1980

Lou Zandvliet - Veteranenkampioen 1976-1980

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2024 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel