Richard Levy - Hardlopen: van trimmen tot en met de marathon

Artikel 72 van 79
€ 6,50
Conditieredelijk [goed van vorm, maar kaft verkleurd]
Aantal pagina`s160
Uitgavejaar1985
Uitgegeven doorDe Kern
Kaftpaperback
ISBN9032502530
Code [intern]AKS

 

Beschrijving boek

Subtitel: Praktisch handboek met compacte informatie voor alle hardlopers.

Er zijn weinig sporten die zo’n explosieve groei beleven als de hardloopsport. Tien jaar geleden stonden er bij de Amsterdamse marathon 60 atleten aan de start; nu staan 1800 deelnemers zich te verdringen. Dit is een willekeurig voorbeeld, er zijn nog wel frappantere bewijzen van deze spectaculaire ontwikkeling te vinden. Aan boeken over hardlopen geen gebrek: zeven jaar geleden begon het met het standaardwerk ‘Alles over hardlopen’ door James F. Fixx , gevolgd door een reeks van min of meer informatieve werken.

Uit de praktijk van het hardlopen blijkt nu duidelijk een behoefte aan een gedegen, Nederlands boek, waarin een beknopt overzicht wordt gegeven van alle facetten van het moderne hardlopen. De Nederlandse hardloper Richard  Levy heeft nu in deze behoefte voorzien. Hij kent de praktijk van haver tot gort, is op de hoogte van de nieuwste ontdekkingen en heeft alle lusten en lasten zelf ondervonden. Bovendien weet hij op een uitstekende manier zijn kennis over te dragen op iedereen die zich met hardlopen bezighoudt.

Na de algemeen technische begrippen behandelt Levy alle trainingsvormen en -methodes, waarna hij een indeling geeft van kilometers naar quantum en naar soort. Trainingsschema’s en een keur aan belangrijke informatie besluiten dit aantrekkelijke boek.

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2024 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel