Barbara Bickmore - Waar de horizon wacht

Artikel 74 van 887
€ 9,35
Conditiegoed [pagina's in de loop der jaren wel vergeeld]
Aantal pagina`s444
Uitgavejaar1994
Uitgegeven doorZuid-Hollandsche Uitgeversmaatschappij
Kaftkunstlederen hardcover met opdruk op de rug, inclusief leeslintje
Stofomslagja 
ISBN905112225X
Code [intern]SBNL36

 

Beschrijving boek

Oorspronkelijke titel: The Moon Below.

Historische roman.

De mooie, felle Hallie Thomas is geboren in de schrijnende armoede en uitzichtloosheid van een negentiende-eeuws Engels mijnstadje. Met heel haar hart verlangt Hallie ernaar de wereld in te trekken, op zoek naar geluk, liefde en een zonnige toekomst.

Dan krijgt zij een brief van haar jeugdvriend Chadwick Morgan, die haar vraagt naar Australië te komen om zijn vrouw te worden. Hallie aarzelt geen moment. Voor ze het goed en wel beseft bevindt ze zich aan boord van het schip dat haar naar haar toekomstige echtgenoot zal brengen - en is ze op weg naar een ruig en onontgonnen land, dat het nieuwe vaderland is van ontelbare Engelse veroordeelden.

Hallie kan niet vermoeden dat ze op datzelfde schip haar grote liefde zal vinden - een liefde die haar vreugde en verdriet zal brengen in de woelige tijden die ze tegemoet gaat. Heen en weer geslingerd tussen twee buitengewone mannen en gedreven door haar behoefte aan avontuur zal zij grote voorspoed en grote tegenslagen kennen - maar Hallie ontdekt dat zij veel meer energie, kracht en moed heeft dan ze zelf ooit had gedacht.

Waar de horizon wacht is een fascinerende roman over een temperamentvolle, moedige vrouw, in een land van purperen en zilveren eucalyptusbomen, grootse rivieren en eindeloze vlakten

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2024 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel