Jaap A.M. Kramer/Wim de Bruijn - Plezierig varen met motorboten

Artikel 37 van 82
€ 8,00 (inclusief btw)
Conditieredelijk [boekblok een aantal koffievegen/-vlekjes, welke ook zichtbaar zijn op de 1e pagina]
Aantal pagina`s128
Uitgavejaar1973
Uitgegeven doorUnieboek b.v./Interdijk b.v./De Boer Maritieme Handboeken
Kafthardcover [met boekelon bekleed door ex-eigenaar]
ISBN9022811166
Code [intern]LIN/HEEM-groot

 

Beschrijving boek

Aanvulling conditie: vorm en binding boek goed. Ook de inhoud, op de 1e [koffievlek] en 3e pagina [2 zwarte veegjes] na.

72 foto's van Theo Kampa en 50 ontwerptekeningen.

Plezierig varen met motorboten wil een loods zijn. Het voert de lezer door de stroomversnelling van typen en modellen en geeft daarbij de gebruiksmogelijkheden van de meest voorkomende typen motorboten. De serieuze lezer zal aan het eind van het boek in staat zijn de eisen op te stellen, waaraan zijn toekomstige motorboot zal moeten voldoen. Dat bespaart de koper het doelloze zoeken naar 'iets geschikts' en de verkoper veel overtollige gesprekken met mensen die eigenlijk iets héél anders willen hebben dan hij kan laten zien.

Wij hebben van dit boek geen gids of revue willen maken, met een opsomming van alle mogelijke merken motorboten die aan de markt zijn. Niet alleen omdat zulke gidsen reeds bestaan, maar ook omdat die binnen een jaar al weer zijn verouderd. Want werven en importeurs brengen regelmatig veranderingen in hun collectie aan. En bovendien is het niet eens mogelijk een compleet overzicht samen te stellen doordat er nog steeds bedrijven zijn die van de jachten die zij bouwen geen bruikbare afbeelding of foto hebben. Daarom hebben wij in hier in elk hoofdstuk een type behandeld, zodat een boek van blijvende waarde kon ontstaan.

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2024 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel