Anna Reynolds - Vergeef me, ik wist niet wat ik deed

Vorige Artikel 10 van 233 Volgende
€ 5,75
Conditieredelijk [1e pag. naam, hoekjes kaft stootplekjes]
Aantal pagina`s192
Uitgavejaar1992 [vml.]
Uitgegeven doorUitgeverij M & P
Kaftpaperback 
ISBN9065905820/9789065905826
Code [intern]ZOL2

 

Beschrijving boek

Oorspronkelijke titel: Tightrope.

Op een troosteloze dag in 1986 breekt er iets in de achttienjarige Anna Reynolds. Murw en moe na jaren zonder enige liefde, blootgesteld aan scheldpartijen en psychologische onderdrukking, grijpt Anna haast zonder het zelf te beseffen een hamer en slaat haar moeder dood.

Zonder weerstand te bieden laat ze zich vervolgens arresteren, berechten en veroordelen wegens moord. Het vonnis luidt: levenslang.

Maar de jury beseft niet dat Anna in grote geestelijke nood verkeerde toen zij haar verschrikkelijke daad pleegde. Korte tijd daarvoor had ze een kindje gekregen, en deze baby had ze met veel verdriet ter adoptie afgestaan. Sindsdien leed ze aan een postnatale depressie die haar tot de rand van de afgrond bracht.

Onafwendbaar begint, na het harde vonnis, een lijdensweg die Anna naar een eindeloze reeks gevangenissen voert waar ze door iedereen wordt getiranniseerd en gekweld ...

Vergeef me, ik wist niet wat ik deed is een waar gebeurd verhaal, door Anna zelf verteld. Met onverschrokken eerlijkheid beschrijft ze haar jeugd, de ruzies tussen haar ouders, haar vaders dood, haar moeders verbittering en haar grote eenzaamheid waardoor ze veel te vroeg verkering zocht. We zien hoe het verlies van haar kindje de laatste klap is die haar doet wegzakken in een moeras van ellende ... ellende waar ze pas na jaren, door haar eigen doorzettingsvermogen en met hulp van vrienden, aan zal kunnen ontkomen. 

 

 

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2021 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel