Heinz G. Konsalik - Liefde is sterker dan de dood/Een hemel vol sterren [omnibus]

Vorige Artikel 45 van 98 Volgende
€ 11,50
Het artikel is uitverkocht.
Conditiegoed [conditie stofomslag buiten beschouwing gelaten]
Aantal pagina`s253 + 206
Uitgavejaar1981 [5e druk]
Uitgegeven doorDe Boekerij
Kaftwitte hardcover met goudopdruk op de rug
Stofomslagja [stootplekjes/mini-scheurtjes aan randen en hier en daar een vlekje/plekje]
ISBN9010029885
Code [intern]ALL1

 

Beschrijving boek

Oorspronkelijke titels: Liebe ist starker als der Tod/Der Man der sein Leben vergass

Liefde is sterker dan de dood
In het kleurrijke milieu van het Parijse ‘Quartier’ woont de jonge schilder Pierre, voor wie het lot al vanaf zijn vroegste jaren zo onbarmhartig is geweest, dat niets ter wereld hem naar het schijnt nog kan raken.
Hij komt in aanraking met het Duitse au pair-meisje Eef, dat naar Parijs is getrokken om bij een van de rijkste mensen van Frankrijk de taal te leren. Zij raakt zwanger van de zoon des huizes en wordt op bijna barbaarse wijze het huis uitgewerkt. Ten slotte ziet zij nog maar één uitweg: een sprong vanaf de Arc de Triomphe.
Pierre verhindert haar op deze wijze haar leven te beëindigen. En vanaf dat moment groeit hun ontmoeting tot een magistrale liefdesgeschiedenis.

Een hemel vol sterren
De deugdzame Amsterdamse spaarbank-employé Piet van den Broek, een voorbeeldig huisvader en een toegewijd echtgenoot, verlaat op een ‘goede’ dag opgetogen het kantoor, omdat hij salarisverhoging heeft gekregen. Onderweg naar huis overkomt hem iets, dat zijn leven op spectaculaire wijze verandert ... de keurige loketbediende Van de Broek verdwijnt van de aardbodem, spoorloos! Terzelfder tijd duikt plotseling de jonge geleerde Fernando Albez op. Zijn verschijning is een compleet mysterie - hij is immers al jaren geleden gestorven ...?
Vanaf dat moment volgt het verhaal een wonderlijke, geheimzinnige en zeer spannende loop, waarbij zowel drugsmokkelaars als ‘hogere’ kringen betrokken zijn, evenals de beeldschone Anita, die verwikkeld raakt in een dramatische liefdesgeschiedenis ...

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2023 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel