A. van der Heyden/Shlomo S. Gafni - Kijk op Het Heilige Land

Vorige Artikel 5 van 138 Volgende
€ 8,00 (inclusief btw)
Conditiegoed [op pagina's 254 + 255 zijn wel een paar roestplekjes aanwezig]
Aantal pagina`s256
Uitgavejaar1980
Uitgegeven doorElsevier
Kaftdonkerblauwe hardcover met goudopdruk op de rug
Stofomslagja
ISBN9010030954
Code [intern]1e

 

Beschrijving boek

Oorspronkelijke titel: The Glory Of The Holy Land.

Met ruim 600 kleurenfoto’s.

Zowel voor de bezoeker van het Heilige Land als voor de belangstellende Bijbellezer heeft Kijk op Het Heilige Land een grote informatieve waarde. Vele passages uit de Bijbel spreken duidelijker taal indien de lezer ook het landschap of overblijfselen van een historische plaats kan zien, of het nu de vindplaats van de rollen van Qumran, de plaats van de doop in de Jordaan of de muren van Jericho betreft. Vroegere bezoekers van het Heilige Land zullen in dit boek bezochte plaatsen terugzien en deze met behulp van de meer dan zeshonderd in kleuren uitgevoerde foto’s beter in hun herinnering kunnen vasthouden. Toekomstige reizigers zullen hun tocht beter kunnen voorbereiden aan de hand van de gedocumenteerde teksten.
Het boek behandelt het Heilige Land in zeer uitgebreide zin: van de Mozesberg in het zuiden van de Sinaï tot de in het noorden van Israël gelegen bronnen van de Jordaan en de ruïnes van het Bijbelse Chatsor.

Kijk op Het Heilige Land behandelt zowel de joodse en christelijke als de islamitische heilige plaatsen, terwijl ook aan andere stromingen, bijvoorbeeld die van de Droezen of de Bahai-godsdienst in Israël, in woord en beeld aandacht wordt besteed.

 

 

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2022 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel