Ethel Gordon - Het huis op de rotsen

Vorige Artikel 255 van 980 Volgende
€ 6,50
Conditieredelijk [rug/hoekjes kaft kale stootplekjes; vorm en binding boek goed]
Aantal pagina`s224
Uitgavejaar1975
Uitgegeven doorAmsterdam Boek
Kaftrode hardcover met opdruk op voorzijde en rug
Stofomslagnee
ISBNniet bekend
Code [intern]LEP

 

Beschrijving boek

Oorspronkelijke titel: Freer's Cove.

Wat Daisy Holland aanvankelijk zag als de ideale oplossing om te ontkomen aan de trieste boedel van haar op de klippen gelopen, kortstondige huwelijk, blijkt al heel gauw een afschuwelijke vergissing te zijn geweest.

Op het bureau van een adoptiecentrum heeft zij bij toeval kennis gemaakt met Amos Freer, een wat stijf maar elegant geklede heer, die op zoek is naar een gezelschapsdame voor zijn zwangere vrouw Joan en die Daisy een voorstel doet dat haar met één klap uit haar moeilijkheden zal kunnen verlossen. Lang hoeft ze niet over het aanbod na te denken en nog diezelfde dag vertrekt zij met Amos naar het landgoed van zijn familie, Freer's Cove, dat hoog op de rotsen aan de kust van Maine is gelegen.

Het oude, verwaarloosde huis, te midden van de bossen en een goed deel van het jaar omringd door dichte, sombere nevelsluiers, is niet alleen kil en ongeriefelijk, het herbergt ook vele duistere geheimen, die een rechtstreekse bedreiging vormen voor de levens van allen die er wonen.

Kan het zijn, vraagt Daisy zich af, dat er een vloek rust op de familie Freer? Want hoe is anders de raadselachtige dood te verklaren van Ronnie en Jeff, twee van Frances' jonge kinderen? Welk verband kan er bestaan tussen hun overlijden en de wilsbeschikking van de zonderlinge oude heer Freer, wiens tirannieke gedrag verantwoordelijk is voor de gespannen sfeer in het gezin? En wat voor een man is Ernest Freer, de altijd stuurse, in zichzelf gekeerde figuur, die door zijn broers en zuster algemeen wordt gezien als de moordenaar van de beide kinderen?

Maar voordat Daisy antwoord op deze en andere vragen krijgt, dreigt zijzelf het slachtoffer te worden van een moordaanslag, zij én haar pasgeboren kind ...

.

 

Aanbieding

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2021 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel