Elseviers medische encyclopedie

Vorige Artikel 39 van 166 Volgende
€ 4,75 (inclusief btw)
Conditieredelijk [1e pag. stempeltje, voorzijde kaft hoekje onderzijde beschadigd]
Aantal pagina`s239
Uitgavejaar1971 [10e, geheel herziene druk]
Uitgegeven doorElsevier
Kaftpaperback [Elsevier Pocket Boeken]
ISBN9010008843
Code [intern]D

 

Beschrijving boek

Elseviers Encyclopedische Pocketreeks.

Rijk geïllustreerde alfabetische encyclopedie, samengesteld met medewerking van de Redactie van de Medische W.P.

De tijden veranderen en wij met ze. Uw huisarts is niet langer de in deftig zwart gestoken, rustig naar uw klachten luisterende, bij voorkeur Latijn sprekende geneesheer uit de dagen van uw voorouders. De huisarts van thans wordt door zijn patiënten niet meer beschouwd als een soort tovenaar, aan wie men zijn lichaam blindelings toevertrouwde, in volledige onwetendheid van wat men mankeerde.

Medische kennis is geen geheime wetenschap meer. ‘Elseviers medische encyclopedie’ wil u helpen méér te weten van ziekten en kwalen, van medische termen en van de reacties van uw lichaam. Door een goed begrip bent u in staat de factoren die een gezond leven bewerken, te kennen. Deze encyclopedie kan en wil de huisarts uiteraard niet vervangen.

Alfabetisch gerangschikt geeft dit boekje een beknopt maar duidelijk antwoord op talloze vragen over allerlei veel voorkomende ziekten en ziekteverschijnselen - uiteraard óók bij kinderen -, over geneeskundige behandelingsmethoden en over het menselijk lichaam in het algemeen.

Verder vindt u in dit praktische gezinsboekje een verklaring van medische termen en de juiste uitspraak daarvan. Een groot aantal tekeningen verduidelijkt de tekst en verhoogt nog aanzienlijk de praktische waarde van deze kleine medische encyclopedie. 

 

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2022 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel