Elizabeth George - In de ban van bedrog

Vorige Artikel 5 van 27 Volgende
€ 7,50
Conditieredelijk [rug kaft leesvouwen, hoekjes/rand kaft (kale) stootplekjes]
Aantal pagina`s527
Uitgavejaar2001 [4e druk oktober; Zwarte Beertjes 2791]
Uitgegeven doorA.W. Bruna Uitgevers B.V.
Kaftpaperback [pocket]
ISBN9789044927917
Code [intern]YBL

 

Beschrijving boek

Oorspronkelijke titel: Deception On His Mind.

Op een zomerse ochtend doet Ian Armstrong tijdens een eenzame strandwandeling een macabere ontdekking. Een bloeddorstige troep meeuwen stort zich krijsend op een betonnen bunker. Ian weet dat hier, aan de kust van Essex, geregeld dode zeehondjes aanspoelen en hij vindt inderdaad een lijk in de bunker, maar niet van een beest. Wat Ian aantreft is het ontzielde, zwaar verminkte lichaam van een man.

Een tragische vondst, die voor de nodige commotie zorgt in de badplaats Balford-le-Nez. Vooral in Pakistaanse kringen, want het slachtoffer blijkt Haytham Querashi te zijn, een jongeman die op het punt stond te trouwen met de enige dochter van de belangrijkste man binnen de lokale Paksitaanse gemeenschap. De Pakistanen zijn ervan overtuigd dat Haytham vermoord werd en verwijten de politie laksheid en terughoudendheid bij het onderzoek. De dreiging van rassenonlusten hangt zwaar over het anders zo rustige badplaatsje.

Geïntrigeerd door de complexiteit van de situatie besluit brigadier Barbara Havers haar welverdiende strandvakantie te onderbreken. Ze biedt haar medewerking aan, niet in de laatste plaats omdat het onderzoek wordt geleid door Emily Barlow, de door haar zo bewonderde inspecteur. De samenwerking van de twee doortastende vrouwen lijkt zijn vruchten af te werpen, totdat Barbara tot de ontdekking komt dat er toch maar één persoon op de wereld is die je kunt vertrouwen. Dat ben je zelf ...

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2021 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel