88 tips voor het kweken van bloemplanten

Artikel 1 van 50 Volgende
€ 6,00
Conditiegoed
Aantal pagina`s191
Uitgavejaar1996
Uitgegeven doorUitgeverij Helmond B.V.
Kafthardcover
Stofomslagja [lichte leeftijds-/gebruikssporen]
ISBN9789025295721
Code [intern]OEV

 

Beschrijving boek

Auteur: Radoslav Šrot.

Introductie

Het kweken van bloemplanten is de meeste afdoende manier om uw tuin op te vrolijken en er attractief uit te laten zien van het voorjaar tot in de winter. Het doet er niet toe hoe klein het stukje grond is waarover u kunt beschikken; het is altijd mogelijk een aantal soorten of variëteiten te kweken in een indrukwekkende reeks kleuren, vormen en groeiwijzen.

Er is wat overleg en fantasie nodig om een bloemperk te veranderen in een min of meer blijvend podium voor overblijvende, eenjarige en tweejarige planten. Desgewenst kunnen afzonderlijke groepen bloemen worden vervangen door andere, zodat er een wisselend palet van kleuren ontstaat.

Is er voldoende ruimte, dan kunnen tuinelementen zoals een rotstuin, een pergola, een stapelmuur of een vijver worden aangebracht, waarin of waartegen u uw favoriete planten kunt kweken.

Wanneer u eenmaal met de aanleg van uw ideale tuin bent begonnen, zult u merken dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn en dat het tuinieren een creatieve hobby is die veel voldoening geeft en ontspannend is.

Dit boek is een uitgebreide en toch beknopte gids voor de enthousiaste tuinliefhebber. Er wordt informatie verstrekt over de soorten planten en over de ideale groeiomstandigheden. Daarnaast worden adviezen gegeven over het planten, bemesten, begieten, beschermen en vermeerderen. De door en door praktische, nuttige tips zullen de basis zijn voor uw succes met het kweken van tuinbloemen.

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2021 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel