Beate Weymann-Reichardt & Beatrix Palt - En nu ben ik het zat!

Vorige Artikel 23 van 246 Volgende
€ 4,50
Conditieredelijk [voor- en achterzijde kaft flinke vouwlijn, rand kaft stootplekjes]
Aantal pagina`s108
Uitgavejaar2004
Uitgegeven doorThema
Kaftpaperback
ISBN9789058713940
Code [intern]RIET

 

Beschrijving boek

Aanvulling conditie: boek heeft een keer klem gezeten, waardoor de vouwlijnen zijn ontstaan. Inhoud en binding boek echter gewoon goed!

Oorspronkelijke titel: Richtig schimpfen - aber wie?

Grenzen stellen in de opvoeding.

Ik heb het je nu al duizend keer gevraagd! Nu ben ik het zat!
Het drijft ouders tot volledige radeloosheid: juist de dingen waarvoor kinderen elke keer weer tot de orde worden geroepen, doen ze steeds weer. Waarom toch? Kunnen ze het soms niet onthouden? Zijn ze nog te klein? Te onverschillig? Willen ze gewoon niet? Of zijn het juist de ouders die niet in staat zijn om iets goed over te brengen?
Hoe lastig ook, regels en grenzen zijn van groot belang voor de ontwikkeling van een kind. Zij bieden veiligheid en geborgenheid, en helpen kinderen hun plaats in de wereld te bepalen. Een consequente opvoeding met duidelijke en heldere grenzen geeft je kind de juiste bagage voor de toekomst en maakt je kind én jou gelukkiger.
In ‘En nu ben ik het zat!’ leer je hoe je duidelijke grenzen stelt, hoe je een kind effectief terecht kunt wijzen, welke regels bij welke leeftijd horen, en wat je vooral niet moet doen. Daarbij is niet alleen aandacht voor het gedrag van je kind, maar ook voor dat van jezelf. Hoe word je van een onzekere ouder een zelfbewuste ouder?
Elk hoofdstuk besluit met een overzichtelijke samenvatting en zeer bruikbare tips. De vele herkenbare voorbeelden maken ‘En nu ben ik het zat!’ tot een buitengewoon praktische gids voor ouders van nu.

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2021 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel