Celeste de Blasis - Vaya con Dios!

Artikel 121 van 887
€ 8,50
Conditieredelijk [kunstlederen kaft div. kale stootplekjes hoekjes, randen + rug]
Aantal pagina`s608
Uitgavejaar1980
Uitgegeven doorDe Kern
Kaftblauwe kunstlederen hardcover met [goud]opdruk voorzijde en rug
Stofomslagnee
ISBN9032500821
Code [intern]SMO/MAR

 

Beschrijving boek

Aanvulling conditie: zijkant boekblok een aantal vlekjes; deze zijn niet zichtbaar op de pagina's als je het boek leest. Binding en inhoud boek goed. 

Oorspronkelijke titel: The Proud Breed.

Subtitel: Het geschenk van Don Esteban.

Een onafhankelijke vrouw … een man zonder vrees … een wild en maagdelijk land ... een trotse familiedynastie ... dat zijn de ingrediënten van deze uiterst boeiende saga over drie generaties tijdens het ontstaan van Californië.

‘Vaya con Dios!’ is echter in de eerste plaats het verhaal van de onverwoestbare liefde tussen Tessa en Gavin. Tessa, zwart haar en violette ogen, fel onafhankelijk, vertegenwoordigt zelf de tegengestelde spanningen die samenkomen in het wild mooie en even ongetemde land. Gavin Ramsay, een sterke en moedige Yankee, is Tessa’s gelijke in trots en temperament. Ook zakelijk gezien vormen Tessa en Gavin een voortreffelijke combinatie. Op hun grote bezittingen Valle del Mar en Rancho Magnifico fokken ze gouden palomino’s die hen beroemd maken, en tijdens de Gold Rush stichten ze in San Francisco de Ramian-ondernemingen.

De geschiedenis van hun leven, liefde, kinderen, vrienden, leed en geluk, wordt tegen de achtergrond van het roerige negentiende eeuwse Californië op meeslepende wijze beschreven.

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2024 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel