Frederick Forsyth - De Afghaan

Vorige Artikel 2 van 13 Volgende
€ 4,50
Conditieredelijk [rug kaft 4 kale stootplekjes, hoekjes kaft krullen wat op]
Aantal pagina`s266
Uitgavejaar2006
Uitgegeven doorA.W. Bruna Uitgevers B.V.
Kaftpaperback
ISBN9789022992364
Code [intern]WEG 4-E

 

Beschrijving boek

Aanvulling conditie: de toplaag van de kaft [= plastificatie] rult wat op aan de voorzijde van de kaft aan de rechterkant en de onderkant en aan de achterzijde van de kaft aan de linkerkant.

Oorspronkelijke titel: The Afghan.

Kort na de aanslagen in Londen van juli 2005 komen de Britse Secret Intelligence Service en de Amerikaanse CIA er bij toeval achter dat Al Qaeda vanuit Afghanistan een nieuwe, grote terreuraanslag voorbereidt. Een aanval die het Westen harder zal treffen dan de aanslagen van 11 september, een aanval die het speelveld van de wereldpolitiek voorgoed zal veranderen.
Maar wat er precies staat te gebeuren en waar en wanneer dit zal plaatsvinden, is volstrekt onduidelijk. De Britten en Amerikanen hebben geen bronnen binnen Al-Qaeda en het is onmogelijk om in deze terreurorganisatie te infiltreren. Onmogelijk, tenzij …

In Guantanamo Bay zit al vijf jaar Izmat Khan, `de Afghaan`, gevangen. Khan is een voormalig bevelhebber van de Taliban. Om meer te weten te komen over de geplande aanslag, krijgt kolonel Mike Martin de opdracht Khans identiteit aan te nemen en in het diepste geheim terug te keren naar Afghanistan. Martin is een veteraan van de Special Forces die is geboren en opgegroeid in Irak. Maar zullen de inlichtingendiensten erin slagen een westerling te laten doorgaan voor een Afghaan?

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2021 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel