Rob Herwig - 350 kamerplanten en hun toepassing in het interieur

Vorige Artikel 8 van 9 Volgende
€ 9,50
Conditiegoed [gezien leeftijd boek eigenlijk wel heel goed!]
Aantal pagina`s192
Uitgavejaar1975
Uitgegeven doorZomer & Keuning Boeken B.V./Groenboekerij
Kafthardcover
Stofomslagn.v.t.
ISBN9021003163
Code [intern]SBNL6

 

Beschrijving boek

Dit boek is samengesteld door een van de beste Nederlandse auteurs op dit gebied: Rob Herwig. Het behandelt alle bekende soorten kamerplanten, maar ook nog een aantal zeldzaamheden, zoals die van tijd tot tijd in de bloemenzaken worden aangeboden. Allemaal planten die men in ons land met succes kan kweken.

De meer dan 300 kleurenfoto’s zijn bijzonder fraai; ze bewijzen dat Herwig ook als plantenfotograaf zeer bekwaam is.

Naast elke foto vindt u een beschrijving van de afgebeelde kamerplant en uitgekiende aanwijzingen voor de verzorging. De handige symbolen die erbij staan oriënteren snel over de voornaamste groeivoorwaarden; u zult er in de praktijk veel plezier van hebben.

Voorin het boek vindt u de algemene regels voor de behandeling, inclusief de vermeerdering, van kamerplanten. Ook aan de flessentuin en de hydrocultuur [planten laten groeien op water, dus zonder aarde] wordt aandacht besteed. Rob Herwig zegt in zijn boek uitnemende dingen over de functie van de plant in het interieur, een onderwerp waarover de kleinere kamerplantenboeken slechts weinig en soms helemaal geen informatie verschaffen. De praktische voorstellen die hij doet, zijn waard door iedere plantenliefhebber en schoonheidsminnaar te worden overwogen.

Een aantal kleurenfoto’s over de toepassing van planten in woonvertrekken [en kantoren] laat zien hoe uw wensdromen werkelijkheid kunnen worden.  

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2022 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel