Willy van der Heide - Bob Evers: 06. Sensatie op een Engelse vrachtboot

Vorige Artikel 443 van 451 Volgende
€ 5,15
Conditiematig [heel en compleet, maar de onderzijde van het boek is ooit nat geweest]
Aantal pagina`s187
Uitgavejaar23e druk [vml. jaren '80]
Uitgegeven doorUitgeversmij. 'De Eekhoorn' BV
Kaftpaperback [pocket; Eekhoorn-pocket B 6]
ISBN906056006X
Code [intern]WEG 4-A

 

Beschrijving boek

Jan Prins, Arie Roos en Bob Evers helpen Lois en John Bennett om de erfenis van professor Hathaway te bemachtigen. De Bennetts moeten een aantal briefjes, die door de professor over de gehele wereld zijn verspreid, opsporen om zich erfgenamen te kunnen noemen.
In dit boek wordt de jacht beschreven op het laatste briefje, dat vanuit Nederland in een post-restante brief door een zekere Barnett aan zichzelf is verzonden naar het kleine, Engelse plaatsje Bromborough.
Een adembenemende jacht, waarbij gebruik gemaakt wordt van: vliegtuigen, autobussen, taxi’s, treinen, particuliere auto’s enz. Een dolle jacht.
Er zijn echter ook kapers op de kust: o.a. genoemde Barnett, die eveneens aanspraken kan maken op de erfenis, indien hij kans ziet John en Lois te beletten één der briefjes te bemachtigen. Tot nu toe is dit hem niet gelukt, ondanks de hulp van de slimme, ja zelfs geraffineerd optredende Jeffries, een handlanger van Barnett. Deze Jeffries heeft echter ongenoegen gekregen met Barnett en werkt thans op eigen gelegenheid om, indien hij het briefje te pakken krijgt, dit aan de meest biedende partij te verkopen. Uiteindelijk ontnemen de jongens Jeffries het briefje, dat na heel wat avonturen in zijn bezit is gekomen, en worden John en Lois erfgenamen. 

 

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2023 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel