Frederick Forsyth - De onderhandelaar

Vorige Artikel 3 van 13 Volgende
€ 7,50 (inclusief btw)
Conditieredelijk [hoekjes/rug kaft kale stootplekjes, rug kaft leesvouwen]
Aantal pagina`s418
Uitgavejaar1989 [3e druk]
Uitgegeven doorA.W. Bruna Uitgevers B.V.
Kaftpaperback
ISBN9022978443
Code [intern]SBNL22

 

Beschrijving boek

Oorspronkelijke titel: The Negotiator.

De zoon van de president van de Verenigde Staten wordt door een internationale bende misdadigers ontvoerd. Slechts één man is in staat om met deze professionals te onderhandelen: Quinn.

Maar Quinn - de man die ooit wereldfaam genoot als onderhandelaar in de meest geruchtmakende ontvoeringszaken - leeft in afzondering in de heuvels van Andalusië sinds de dramatische afloop van zijn laatste zaak, toen hij begreep hoe weinig waarde de wereld hecht aan het leven van een kind. Toch laat hij zich, onder druk van de autoriteiten, overhalen tot deze speciale opdracht, op voorwaarde dat het belang van de jongen voorop wordt gesteld. Door zijn onconventionele werkwijze jaagt hij zowel de FBI als de CIA tegen zich in het harnas, maar desondanks weet hij de onderhandelingen in goede banen te leiden. Tot het moment dat de zaak een gruwelijke wending neemt, die hem doet beseffen dat het lot van de jongen slechts inzet was van een wereldomvattend politiek komplot, waarvan hij de reikwijdte met geen mogelijkheid kan overzien. Op dat moment slaan bij Quinn alle stoppen door en hij zweert niet te zullen rusten voordat de onderste steen boven komt. Een adembenemende speurtocht voert hem naar Duitsland, België, Nederland en Sicilië. Tot op het allerlaatst weet hij niet wie vriend, wie vijand is ...

‘De onderhandelaar’ schetst op indringende wijze het eenzame gevecht dat een eenling met onzichtbare machthebbers moet leveren. In zijn suggestieve stijl, die de ontwikkelingen stap voor stap tot in de details beschrijft, weert Forsyth de spanning tot grote hoogte op te voeren.

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2021 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel