Nel Noordzij - Woordenboek van magie, okkultisme en parapsychologie

Vorige Artikel 7 van 15 Volgende
€ 8,50
Conditieredelijk [2e pag. naam + jaartal, zijkant boekblok blauw vlekje (pen?)]
Aantal pagina`s110
Uitgavejaar1975
Uitgegeven doorFontein Folio/Uitgeverij De Fontein bv
Kaftpaperback [kaft van karton/dikker papier]
ISBN9026130155
Code [intern]LEP

 

Beschrijving boek

Aanvulling conditie: bovenzijde boekblok een paar bruine vlekjes; deze zijn niet zichtbaar op de pagina's als je het boek leest. Kaft duidelijke leeftijds-/gebruikssporen, zoals kale stootplekjes [hoekjes, randen en rug kaft] en vlek kaft [rug, overlopend naar voor- en achterzijde kaft]. Binding en inhoud boek goed, al zijn de pagina's wel vergeeld.

De natuurwetenschappen, die vroeger hun schouders ophaalden ten opzichte van onbewijsbare, maar steeds weer te berde gebrachte verschijnselen [magische, alchemistische, parapsychologische], zijn er nu toch ook door geboeid en mee op zoek gegaan naar bewijsbaarheid en herhaalbaarheid en zij hebben zelfs hun  onderzoekmethoden hiervoor opgewekt leren uitbreiden. Nieuwe richtingen zoals de bio-energetika, de elektronika en de laatste technische hulpmiddelen voor fysika en neurofysiologie beginnen het nu pas mogelijk te maken research-programma’s op te stellen voor de aard van paranormale energieën, hun werking en de rest.
Behalve de voor de parapsychologische verschijnselen noodzakelijke ontwikkeling van de techniek zijn er momenteel echter gelukkig ook over de hele wereld die talloze geïnteresseerden in bewustzijnsverruiming, meditatie en magische experimenten, die langs die wegen niet alleen speuren naar de zin van leven en de aard van levenssamengesteldheid, maar ook meewerken aan het vormen van een helderder begrip van de verschijnselen.
Uit een overzicht van de meest voorkomende begrippen is dit lexicon opgebouwd.

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2021 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel