Sidney Sheldon - Het kille vuur

Vorige Artikel 7 van 9 Volgende
€ 9,00
Conditiegoed [pagina`s wat vergeeld]
Aantal pagina`s413
Uitgavejaar1983
Uitgegeven doorElsevier
Kaftrode hardcover met goudopdruk op de rug
Stofomslagja [2 kleine scheurtjes, kale stootplekjes aan randen]
ISBN9010045366
Code [intern]ALL4

 

Beschrijving boek

Oorspronkelijke titel: Master of the Game.

‘Het kille vuur’ - een meeslepend familie-epos, dat in grootste panorama`s lief en leed van vier generaties beschrijft. 

Jamie McGregor: gestolen diamanten brengen hem rijkdom, maar liefde blijft buiten zijn bereik, en zijn dood is tragisch.

Kate: Jamie’s dochter, een krachtige persoonlijkheid, die iedereen naar haar hand zet. Tot haar hele bestaan in scherven dreigt te vallen.

Tony: hij laat zich manipuleren, al kost het hem zijn carrière als kunstenaar en de vrouw van wie hij houdt.

Eve: een duivelin en een engel. Eve dorst naar macht en rijkdom, en schrikt niet terug voor moord en chantage, maar het leven heeft voor haar een gruwelijke verrassing in petto.

1883. De arme Schot Jamie McGregor trekt naar Zuid-Afrika om in de diamantmijnen zijn geluk te beproeven. Het leven is keihard, de ontberingen ondraaglijk. Eindelijk heeft hij succes. Zijn handelsimperium komt tot grote bloei, maar geluk kent Jamie niet, en zijn wereld stort ineen wanneer zijn enige zoon door opstandige Bantoes wordt vermoord.

1915. Zijn dochter Kate is een sterke persoonlijkheid en een geslepen intrigante, die iedereen naar haar hand weet te zetten, ook haar zoon Tony. Wanneer Tony’s vrouw op tragische wijze sterft schiet hij, verblind van verdriet, zijn moeder neer. Kate herstelt, maar Tony zal de hem toebedachte plaats in haar rijk nooit innemen.

Van zijn tweelingdochters wordt de een, Eve, een perverse duivelin, bezeten van eerzucht, geldhonger en wellust. Haar leven is een aaneenschakeling van schandalen en orgieën. Als Kate de schellen van de ogen vallen onterft ze haar. Verbitterd zweert Eve wraak. Samen met een sadistische playboy smeedt ze een snood plan, waarvan zowel haar zuster Alexandra als Kate het slachtoffer moeten worden ...
 

  • iDEAL
  • SofortBanking
  • DHL for you
  • PostNL
© 2011 - 2022 Stormy books | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel